Miramar penja l’arc iris més gran de la Comarca per a celebrar el Dia de l’Orgull

L’Ajuntament de Miramar celebra el Dia de l’Orgull aquest dimarts 28 de juny amb la penjada de la Bandera LGTBI+, la lectura del manifest, una globotada per a tots els públics i el taller de ràdio ‘Fem públic l’Orgull’.

Amb el lema ‘A Miramar amb orgull’ la regidoria d’Igualtat de Miramar ha preparat un seguit d’activitats per a reivindicar que Miramar és un municipi igualitari on tots i totes tenen cabuda. Així, la Bandera que presideix la plaça de la Música és la més gran de tota la comarca de la Safor amb 20 metres de llargària i 9 d’amplària i ha estat cosida pels veïns i veïnes de la localitat que s’ha involucrat en la celebració.

A partir de les 19.45 h s’inicien les activitats a la plaça de la Música amb la lectura del Manifest de forma col·lectiva per part de l’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró, i de la regidora d’Igualtat, Natalia Vila, regidors i regidores i veïns i veïnes del poble.

Seguidament, es realitzarà una gran globotada inclusiva on tots i totes tenen cabuda i a continuació s’iniciarà un taller de ràdio amb les veus dels veïns i veïnes de Miramar. Aquest programa podrà escoltar-se després en format podcast a través de la web municipal de l’Ajuntament de Miramar.

Natalia Vila, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Miramar: “Aquest any, molt especialment, davant el repunt del discurs de l’odi, tant les institucions com la ciutadania, hem d’intensificar el treball i la cooperació en la lluita contra el racisme, la xenofòbia, homofòbia, transfòbia i totes les formes d’intolerància. Així, des de l’Ajuntament de Miramar alcem una gran bandera de 20 metres contra la discriminació del col·lectiu LGTBI+, ho fem com a símbol de la condemna rotunda a la incitació a l’odi i ho fem amb Orgull”.