Conselleria licita les obres de construcció del nou menjador del CEIP Oliveretes


El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana va publicar el passat 9 de gener la licitació de les obres del nou menjador del CEIP Oliveretes. Des d’eixe dia i fins el 6 de febrer, les empreses interessades ja poden presentar les seues ofertes per a executar les obres, segons el projecte aprovat per la pròpia Conselleria d’Educació. Una volta adjudicades les obres, el termini d’execució serà de sis mesos, “de manera que el nou menjador ja començaria a donar servei en el transcurs del proper curs 2017-2018” exposa el alcalde de Miramar, Asensio Llorca.

Cal destacar que les obres de construcció del nou menjador tenen un pressupost de licitació de 570.000 euros, que seran íntegrament aportats per la Conselleria d’Educació. “Disposar d’un menjador en condicions i amb les dimensions i característiques necessàries per a la nostra escola era una necessitat bàsica per a Miramar, així com una important demanda de la comunitat educativa del nostre municipi”, explica Llorca.

Cal recordar que la construcció del menjador es una actuació que va quedar pendent quan es va construir el CEIP Oliveretes. “Ara, amb el nou govern de la Generalitat, este projecte ha rebut l’impuls definitiu, conseqüència directa de les reunions que hem mantingut des de l’Ajuntament de Miramar amb la Conselleria d’Educació. Una volta disposem del nou menjador, la nostra escola finalment ja serà un centre complet”, conclou Asensio Llorca.
(Notícia de Telesafor)