L’Ajuntament de Miramar obri el termini per a sol·licitar les Beques a l’Estudi 2021-2022

L’Ajuntament de Miramar obri aquest dilluns 20 de setembre el termini de sol·licitud per a les ajudes del Programa Municipal de Beques a l’Estudi.
Aquestes ajudes es va posar en marxa en 2011 i durant estos anys l’Ajuntament ha concedit més de 1.600 beques, amb una inversió superior als 200.000 euros, procedents de fonts propis municipals.

Les ajudes oferides són les següents:

  • Educació Infantil: 125 euros
  • Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà: 175 euros
  • Cicles Formatius de Grau Superior: 500 euros
  • Universitaris: 900 euros
  • Estudis en l’Escola Oficial d’Idiomes: 100 euros
  • NOVETAT: Curs de preparació per a l’accés a la Universitat de majors de 25 anys: 120 euros.

*NOTA: Els alumnes de Primària, Educació Secundaria Obligatòria i FP Bàsica es beneficiaran de les “Beques d’Estudi” a través del Programa Xarxa Llibres i no realitzaran la sol·licitud a l’Ajuntament de Miramar. Més informació en:  www.ceice.gva.es/xarxallibres

Aquestes ajudes estan destinades a l’adquisició de llibres de text, material escolar o informàtic, el cost de la matrícula, les despeses d’allotjament o el transport públic. Aquestes despeses cal que estiguen realitzades entre l’1 de juny de l’any de sol·licitud i el 31 de maig de l’any següent.

DOCUMENTACIÓ

Bases de les Beques d’Estudi per al curs 2021/2022

Instància per a solicitar les beques d’Estudi per al curs 2021/2022

Els impresos per a requerir les beques han de presentar-se a través de la Seu Electrònica o en les oficines municipals. El termini per a sol·licitar les beques finalitza el 31 de desembre de 2021.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab