Horts Col.lectius

widgethorts

  • Què són?

Els horts col·lectius són un conjunt de parcel·les habilitades per l’Ajuntament de Miramar destinades a la producció de fruites, verdures i flors d’una manera respectuosa amb el medi ambient i l’entorn.

  • A qui van dirigits?

Tots els veïns de Miramar majors de l’edat, en qualsevol situació laboral i que no siguen propietaris de terrenys a la comarca de La Safor.

  • Inscripcions

Aquells interessats en l’assignació d’una d’aquestes parcel·les cal que acomplisquen els requisits establerts a les bases de la convocatòria per a l’atorgament d’autoritzacions temporals d’ocupació de terrenys de domini públic destinats al conreu agrícola i emplenar el model de sol·licitud disponible a les oficines de l’Ajuntament. Aportant, si escau, la documentació necessària.

  • Adjudicacions

Entre totes les sol·licituds presentades s’aplicarà el barem establert a les bases per a l’assignació de les parcel·les. Aquesta tindrà un termini de 2 anys prorrogable. L’adjudicatari abonarà 60€/any (5€/mes) per l’hortet i també serà necessari el dipòsit en garantia de 100 €.

La revocació de l’adjudicació podrà produir-se per part de l’Ajuntament si l’adjudicatari incompleix qualsevol de les normes o prohibicions expresses.

DOCUMENTS

Díptic informatiu

Bases per a l’adjudicació i normes d’ús

Fulla de sol.licitud

MULTIMÈDIA