Socials

Miramar disposa de tres infraestructures de caràcter social, dues d’elles en el poble: el Centre Social l’Era i el Centre Social El Molí, i una d’elles en la platja, el Centre Cívic de la platja de Miramar.

El Centre Social l’Era s’ubica en la plaça del mateix nom, al número 8. Aquest edifici acollia les antigues escoles, abans de la construcció de l’actual CEIP Oliveretes. En aquest centre trobem diversos espais per a dur a terme cursos o xarrades, així com l’Aula d’Informàtica i els Serveis Socials, els dilluns i dimecres de 9 a 14 hores

El Centre Social El Molí, ubicat en l’avinguda de la Mar, número 26, va ser inaugurat en 2007. En la seua planta baixa s’ubica el local de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Miramar i el bar, que disposa d’accés directe al camp de futbol de gesta artificial del Centre Esportiu El Molí. En la primera planta trobem la Biblioteca Municipal de Miramar i una ampla sala d’usos múltiples, on es poden realitar tot tipus d’actes, com exposicions, cinema o representacions teatrals.


Finalment, el Centre Cívic de la platja és la infraestructura de caràcter social de més recent construcció, inaugurat en 2013. Està ubicada en la zona central de la platja de Miramar, junt al Passeig Marítim i l’Oficina de Turisme. Aquest edifici d’una planta acull els retens de la Policia Local i la Guardia Civil de platja, així com les instal.lacions de la Creu Roja. També disposa d’una sala d’estudi, amb taules, cadires i connexió WIFI, així com una sala d’usos múltiples.