Miramar en bici

ConnexioViaVerdaL’Ajuntament de Miramar, en una aposta per la mobilitat sostenible, ha portat a terme diverses actuacions amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta a Miramar, tant entre els veïns del poble com entre els milers de turistes que cada any ens visiten.

Per una banda, aprofitant la Via Verda CR-670 entre Gandia i Oliva, s’ha definit una ruta fins arribar a la platja de Miramar. Esta ruta discorre des dels dos accesos de la via verda al Polígon de Miramar. Des de Bellreguard o des de Palmera s’accedix a la via compartida que avança cap a la platja de Miramar por la Ronda de Llevant, continuant pel Camí dels fondos fins a connectar pel carril bici de l’avinguda Miramar, al Sector F, amb la platja de Miramar.

Una voltAparcabicisa en la platja, és possible deixar la bici a l’estacionament públic tancat i vigilat, ubicat junt a l’Oficina de Turisme i obert fins a l’11 de setembre. Els usuaris han d’acudir a esta oficina per a sol.licitar l’accés al recinte de l’aparcament i pagar la taxa de 3 euros per bic i dia. Amb el pagament de la taxa la bici pot estar durant tot un dia en el recinte. Si la bici ix d’este recinte haurà d’abonar-se altra vegada la taxa. L’horari d’este servei és de dilluns a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 19.30 hores i els diumenges de 10 a 14 hores. Per altres questions sobre este servei, pots consultar el reglament que regix la seua utilització. Així mateix, en l’Oficina de Turisme (96 281 21 65) també s’oferix més informació sobre l’estacionament de bicicletes.

Aparcabicis2Cal afegir que també existixen nombrosos aparcabicis distribuits per tot el municipi. Tant en les rodalies d’edificis municipals com en els accesos al Passeig Marítim

Així mateix, des de l’Ajuntament de Miramar s’han elaborat diverses rutes turístiques, que pots consultar en este mapa. Així mateix, el Sender Blau de la Séquia Mare també es pot recòrrer en bici: