Miramar inicia la setmana esportiva amb 300 participants de totes les edats

Este dilluns 18 de juliol han començat les huit competicions de la Setmana Esportiva de Miramar, organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Miramar.

En total, al voltant de 300 persones s’han inscrit a les diferents modalitats màdel, pilota grossa, pàdel, futbol sala, futbol 8, tenis, la cursa infantil i el torneig de petanca. Una setmana esportiva que com a novetat incorpora competicions celebrades a les pistes de la platja de Miramar, desdoblant les competicions al poble i la platja i ampliant la localització de l’encontre.

Així, des de 18 fins al 22 de juliol les vesprades seran completament esportives. El dimecres 20 de juliol a les 20 h se celebrarà la Milleta, la cursa popular infantil organitzada conjuntament amb el Club d’Atletisme Miramar Fent Cames. I el dijous 21 de juliol serà el torn per a la Pilota Grossa, una modalitat de menys impacte que es jugarà a la plaça dels Sants de la Pedra i que l’Ajuntament de Miramar a través de diverses activitats està intentant recuperar al municipi.

El mateix divendres 22 de juliol es realitzaran les finals de les competicions i tindrà lloc l’entrega de trofeus. El dissabte 23 serà el torn per al torneig de petanca dut a terme a les pistes del Parc del Riuet on es concentren participants de diferents punts de la geografia espanyola.

“La Setmana esportiva és un encontre tradicional del municipi que anima a la població, joves i adults i que els concentra entorn de l’esport. És una oportunitat per veure gent de Miramar i també visitants estivals gaudint de les magnífiques instal·lacions i disfrutant de l’amistat com a símbol d’unió en equip”, destaca Jose Juan Mayor, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Miramar.

Fotos dilluns 18 de juliol