L’Ajuntament de Miramar modernitza el Polígon Industrial amb una ajuda de 165.517 euros de la GVA

L’Ajuntament de Miramar ha començat les obres de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis al Polígon Industrial Les Vinyes amb una inversió de 200.000 euros, finançada amb 165.516,8 euros per l’IVACE (Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial) i 34.483,2 euros de fons propis municipals.

En concret, aquestes obres que s’han iniciat el mes d’octubre, contemplen la millora de les zones verdes amb la creació d’un parc caní de 700 m² equipat amb mobiliari urbà i espai de jocs per als animals, situat junt al Parc dels Somnis. A més, l’adequació d’aquesta zona anirà acompanyada per la construcció d’un sender fluvial.

A més, la nova inversió en el polígon contempla la instal·lació i gestió d’una segona fase de càmeres de vigilància connectades a la Policia Local, quatre nous dispositius, dos d’ells de lectura i reconeixement de matrícules, que cobriran per complet els accessos al polígon i les actuals zones cegues de l’àrea industrial, millorant per complet les condicions de seguretat.

A través d’aquesta nova actuació es continuarà millorant la xarxa viària amb la repavimentació de la calçada al carrer dels Torners, zona afectada pel pas y tràfic de vehicles pesats. A més, es millorarà les zones d’aparcament i s’ampliaran diverses voreres per a millorar la seguretat viària.

També es durà a terme la millora de la mobilitat urbana amb l’ampliació d’uns 311 metres del carril bici actual per tal de vertebrar l’eix nord-sud del polígon. A més, la inversió també suposarà la millora de l’enllumenat públic amb la incorporació de noves lluminàries LEDS.

Entre les millores realitzades al polígon també es realitzarà la millora del sistema de recollida d’aigües pluvials en els accessos al polígon i zones de possible inundació davant de fortes plogudes, així com, s’ampliarà la xarxa d’aigua potable.

Vicent Miquel, regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Miramar:” un any més continuem invertint en el polígon industrial per millorar la condició de les empreses que estan instal·lades i per afavorir l’arribada de noves. A més, a través de la subvenció de l’IVACE podem fer realitat la realització d’un parc caní de 700 m², preparat amb jocs i mobiliari un espai verd per a l’ús dels centenars de famílies que compten amb un gosset, entre moltes altres actuacions importants”.