L’Ajuntament de Miramar reconeix l’esforç del Club Frontennis Miramar

L’Ajuntament de Miramar va reconéixer ahir públicament l’esforç dels jugadors del Club Frontennis Miramar, campions i subcampions d’Espanya 2021.

Aprofitant l’estrena del frontó municipal, recentment modernitzat amb una inversió de 14.700 euros, l’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró, i el regidor d’Esports, Jose Juan Mayor, van fer entrega d’una nova dessuadora personalitzada als jugadors del Club Frontennis Miramar.

A més, el jugador Joan Vidal del Miramar A, i Rafa Soriano del Miramar C, van rebre dues plaques commemoratives en reconeixement del títol de campió i subcampió d’Espanya, en la seua categoria.

Antoni Marí, president del Club i entrenador també va rebre una placa que fa honor a la seua dedicació incansable per promoure l’esport i fer créixer el frontenis a Miramar.

Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar: ” És un orgull per al nostre poble tenir esportistes que el representen a nivells tan alts de competicions, enhorabona i moltíssimes gràcies per la vostra dedicació”.

Estrena del frontó municipal

L’Ajuntament de Miramar ha finalitzat aquesta setmana les obres de remodelació de la pista de frontenis municipal amb una inversió de 14.700 euros, procedents de fons propis municipals.

La pista de frontenis, situada a les instal·lacions esportives municipals, fou construïda als anys vuitanta i ha estat remodela en diverses ocasions.  En concret, la intervenció ha consistit la rehabilitació de l’interior i exterior de la façana sur-est del frontó i la modernització de la pista amb la pintura de color blau. “Fonamentalment s’ha actuat per resoldre el problema de clavills, fissures i així com s’ha aplicat una pintura especial que possibilitat l’amortiment i absorbeix els impactes”, assegura Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar. “Amb aquesta inversió iniciem la modernització de les instal·lacions esportives del nostre poble i fem patent la importància de l’esport per a l’Ajuntament de Miramar”, conclou l’alcaldessa.