El Director Territorial de Presidència de la Generalitat Valenciana visita la platja de Miramar

El Director Territorial de Presidència de la Generalitat, Francisco Molina, ha visitat aquest divendres Miramar per tal de comprovar en primera persona els efectes del temporal Glòria sobre la platja.

Molina juntament amb l’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró, la regidora de Turisme, Vanessa Molina, i altres regidors, han visitat el passeig marítim del nostre poble per constatar, de forma conjunta entre les dues administracions, els danys patits a la nostra platja, comprovant l’estat actual de la zona així com el treball realitzat per part dels treballadors municipals per tornar com més prompte possible a la normalitat


“Hui divendres ha anat al consell una proposta d’ajudes per actuar directament sobre el terreny amb l’objectiu que les platges estiguen obertes en condicions en la campanya de falles“, assegura Molina. A més, el responsable territorial ha assenyalat que “les línies d’actuació estan coordinades entre la Generalitat, la Diputació de València i també amb la delegació del Govern, per fer actuacions directes i ràpides“. En concret, Molina ha assegurat que “des de presidència, eixiran en els pròxims dies ajudes àmplies per als municipis que ho sol·liciten, per part de Turisme de la Comunitat, el fet de restablir totes les infraestructures dels serveis que es presten en les platges i per part de la delegació de Govern la declaració de zona catastròfica, que comporta ajudes per a les persones individuals i negocis locals”.


Traducción

El Director Territorial de Presidencia de la Generalitat visita la playa de Miramar

El Director Territorial de Presidencia de la Generalitat, Francisco Molina, ha visitado este viernes Miramar para comprobar en primera persona los efectos del temporal Glòria sobre la playa.

Molina junto con la alcaldesa de Miramar, Pilar Peiró, la regidora de Turismo, Vanessa Molina, y otros regidores, han visitado el paseo marítimo de nuestro pueblo para constatar, de forma conjunta entre las dos administraciones, los daños sufridos en nuestra playa, comprobando el estado actual de la zona así como el trabajo realizado por parte de los trabajadores municipales para volver cuanto antes posible a la normalidad.

“Hoy viernes ha ido al consejo una propuesta de ayudas para actuar directamente sobre el terreno con el objetivo que las playas estén abiertas en condiciones en la campaña de fallas”, asegura Molina. Además, el responsable territorial ha señalado que “las líneas de actuación están coordinadas entre la Generalitat, la Diputación de València y también con la delegación del Gobierno, para hacer actuaciones directas y rápidas”. En concreto, Molina ha asegurado que “desde presidencia, saldrán en los próximos días ayudas amplias para los municipios que lo solicitan, por parte de Turismo de la Comunidad, el hecho de restablecer todas las infraestructuras de los servicios que se prestan en las playas y por parte de la delegación de Gobierno la declaración de zona catastrófica, que comporta ayudas para las personas individuales y negocios locales”.