L’Ajuntament de Miramar dedica una setmana a la gent gran del poble

La Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials de l’Ajuntament de Miramar ha presentat la programació de la Setmana de la Gent Gran, celebrada del 9 al 15 de maig de 2022.

Les activitats, destinades als jubilats i jubilades del poble, versen en torn a l’activitat física i mental, a l’acompanyament, la socialització  i a gaudir de la vida amb els amics i amigues. A més, s’han programat tallers intergeneracionals, integrant als nets i netes en l’activitat, de manera que tenen l’oportunitat de gaudir d’una estona divertida amb els seus familiars.

“Després dels últims anys tan durs que hem viscut a conseqüència de la crisi sanitària, que ha afectat majoritàriament a les persones majors, l’ajuntament de Miramar a través de la regidoria de serveis socials, hem pensat organitzar conjuntament amb l’associació de jubilats i pensionistes, aquestes jornades com a impuls de les relacions socials i les festes tradicionals del nostre poble, per millorar benestar i la seua salut física i mental de les persones majors del nostre municipi”, assegura Natalia Vila, regidora d’Igualtat, sanitat i serveis socials de l’Ajuntament de Miramar.