Setmana Esportiva 2019

Setmana Esportiva 2019

Entre els dies 15 i 19 de juliol, la Regidoria  d’Esports de l’Ajuntament de Miramar organitza una nova edició de la Setmana Esportiva, amb competicions de tennis, pàdel, futbol-sala i futbol 7 masculí i femení. Totes les competicions es duran a terme en les instal.lacions del Centre Esportiu El Molí.

Per a participar en les diferents modalitats s’han de cumplimentar els fulls d’inscripció i entregar-los en l’Oficina de Turisme fins el divendres 12. En l’Oficina de Turisme també es poden trobar estos fulls d’inscripció.

L’entrega de trofeus serà el divendres 19 a les 20 hores al Camp de Futbol del Centre Esportiu El Molí.

A més, aquest any es recupera la carrera infantil (de 0 a 12 anys) “La Milleta”, amb la col·laboració del club de correr “Fent Cames” de Miramar. La cursa tindrà lloc el dimecres 17 de juliol a les 20:00 hores des del Parc de la Natura. Per a inscriure’s cal acudir a l’Oficina de Turisme o el mateix dia abans de la cursa.

Semana Deportiva 2019

Entre los días 15 y 19 de julio, la Concejalía de Deportes del Ayuntamiento de Miramar organiza una nueva edición de la Semana Deportiva, con competiciones de tenis, pádel, fútbol-sala y fútbol 7 masculino y femenino. Todas las competiciones se llevarán a cabo en las instalaciones del Centre Esportiu El Molí.

Para participar en las diferentes modalidades se tienen que cumplimentar las hojas de inscripción y entregarlas en la Oficina de Turismo hasta el viernes 12. En la Oficina de Turismo también se pueden encontrar estas hojas de inscripción.

La entrega de trofeos será el viernes 19 a las 20 horas al Camp de Fútbol del Centre Esportiu El Molí.

Además, este año se recupera la carrera infantil (de 0 a 12 años) “La Milleta”, con la colaboración del club de correr “Haciendo Piernas” de Miramar. La carrera tendrá lugar el miércoles 17 de julio a las 20:00 horas desde el Parc de la Natura. Para inscribirse en la carrera es necesario acudir a la Oficina de Turismo o ese mismo día antes de la carrera.