Miramar ja ha instal·lat les cinc noves fonts d’aigua i avança en la implantació  dels comptadors de telelectura d’aigua potable a la platja

L’Ajuntament de Miramar ha començat a realitzar les accions subvencionades amb 89.392,23 € del Pla Estratègic contra el Canvi Climàtic de l’estratègia Reacciona de la Diputació de València.

En concret, s’ha instal·lat cinc fonts d’aigua microfiltrada en els edificis públics del poble com són el centre social, l’oficina de Turisme, la Biblioteca, el Magatzem municipal i l’Ajuntament.

I ja ha començat la implantació de la primera fase dels comptadors de telelectura d’aigua potable a la platja de Miramar amb una inversió de 59.870,17 € finançada a través del Pla Estratègic contra el Canvi Climàtic de l’estratègia Reacciona de la Diputació de València. En total es renovaran 420 comptadors de lectura d’aigua potable de diferents carrers de la platja de Miramar. 

Entre les actuacions executades a través del Pla Estratègic contra el Canvi Climàtic de l’estratègia Reacciona de la Diputació de València, l’Ajuntament de Miramar també te previst renovar la xarxa de subministrament d’aigua potable al C/la Vela, per a reduir les pèrdues d’aigua i incrementar el rendiment hidràulic com a mesura d’adaptació davant el canvi climàtic.