Miramar aprova un pressupost de 3,25 milions i augmenta la partida destinada a la contractació d’aturats

L’Ajuntament de Miramar va aprovar, en el plenari de novembre de 2021, amb els vots favorables del grup socialista i els dos vots en contra de Compromís, el pressupost municipal per a l’exercici de 2022, que ascendeix a un total de 3.250.000 euros.

Uns comptes anuals marcats per l’augment de la partida per a la contractació de persones aturades i el manteniment les quanties destinades a les inversions, benestar social i educació.

En aquest sentit, cal destacar que l’Ajuntament de Miramar invertirà enguany un total de 588.000 euros, en la contractació de veïns i veïnes del municipi que actualment es troben sense ocupació, 146.000 euros més que en la partida de 2021 on s’han contractat més de 50 aturats, sempre seguint les directrius del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Safor (Pactsafor).

L’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró, explica que els comptes municipals “segueixen la mateixa línia dels últims anys, mantenint les partides destinades a les inversions, benestar social i educació. Així, pensant en els efectes que la crisi sanitària per la covid-19 ha tingut en l’economia, pensem que és fonamental que aquest 2022 apostem per reduir les xifres de l’atur amb l’objectiu de millorar les condicions de vida dels veïns i veïnes de Miramar”.

La millora de les instal·lacions esportives del poble i la platja i diverses actuacions en el Polígon Industrial i la reurbanització de la platja, principals inversions del pressupost de 2022

Respecte a les inversions que l’Ajuntament de Miramar durà a terme en el municipi durant 2022, cal assenyalar que la partida pressupostària ascendeix a més de 500.000 euros. Dins d’aquesta partida, cal destacar la millora de les instal·lacions esportives tant en el poble com en la platja, i les intervencions realitzades al Polígon Industrial Les Vinyes i la continuació de la reurbanització a la platja.

“Apostar per les inversions és continuar renovant i ampliant els serveis que oferim als nostres veïns i veïnes, tant en inversions de fonts municipals com a través de les subvencions sol·licitades a la Diputació de València i la Generalitat Valenciana”, puntualitza Peiró.

En concret, en el capítol d’inversions es contempla la modernització de les pistes de tenis i futbet situades a la platja de Miramar així com, la pista polivalent en les instal·lacions esportives municipals, “actuacions que ens permetran impulsar els serveis esportius i lúdics municipals, amb noves ofertes d’entreteniment per a la joventut del poble i de la gent que ens visite”.  “A més, continuarem invertint en la platja de Miramar, amb la reurbanització de diferents carrers així com en el Polígon Industrial, dues de les apostes municipals que any rere any venen contemplant-se als pressupostos municipals i són pilars fonamentals en l’aposta per la millora del nostre poble”, destaca l’alcaldessa.