Centre Esportiu el Molí, estiu a ple rendiment

WhatsApp Image 2019-07-03 at 12.58.03

El Centre Esportiu el Molí enceta l’estiu ampliant les hores destinades a bany lliure i la sala de musculació (des de les 7:00h fins les 22:00h), mantenint les activitats organitzades i el nombre de classes dirigides.

Cal recordar que aquesta infraestructura esportiva municipal disposa d’un total de quatre sales d’activitats dirigides, una d’elles destinada a musculació i altres tres amb tot tipus d’activitats, com fitwalker, spinning, zumba, gap, pilates, trx, jumping o body UP, entre altres. A més d’estes activitats, el Centre Esportiu El Molí ofereix cursos de funky, patinatge i taekwondo.

Un dels principals atractius del Centre Esportiu El Molí és la seua zona d’aigües, integrada per dues piscines climatitzades, una de 16 per 8 metres i una altra per xiquets i xiquetes, així com sauna i spa. Tota esta zona està equipada amb sistemes de cloració salina, a través d’electròlisi.

En esta zona d’aigües, a més de bany lliure, es pot practicar aquagym així com diversos cursos de natació per a tot tipus de persones, fins i tot nadons a partir dels quatre mesos d’edat. A més, l’Ajuntament de Miramar manté acondicionat una zona verda de 1.000 metres quadrats, equipada amb solàrium, gespa i jocs infantils, que presta servei durant els mesos d’estiu. A més d’estes instal·lacions, el Centre Esportiu El Molí disposa de camp de futbol reglamentari de gespa artificial, dues pistes de pàdel, pistes de futbet, tennis i frontó.

“Després de quatre anys de la implantació de les reserves online a través de la nova aplicació i la pàgina web, podem dir que s’ha millorat la gestió de les classes i l’atenció a l’usuari, que cada vegada és més àgil i de major qualitat”, assegura Jose Juan Mayor, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Miramar. “Actualment estem realitzant proves per a implementar com més prompte millor el mètode de passarel·la de pagament a través de l’app del centre esportiu, així els usuaris podran renovar les quotes sense necessitat de passar per la recepció cada vegada”, adelanta Mayor.

Quota d’estiu

Aquest any els estudiants (fins a 24 anys) poden disfrutar d’una promoció que els permet aprofitar totes les activitats durant el mes de juliol i agost per només 24 euros/ al mes. A més, també s’amplia el termini de contractació de la quota d’Estiu General de dos mesos (60 dies consecutius) per 54 euros (contractació des del 15 de juny al 15 d’agost). En la web del molí es pot consultar més informació, així com sol·licitar una primera classe gratuïta o reservar plaça online per a les activitats dirigides.

Consulta tota la informació sobre horaris i preus al web del Centre Esportiu El Molí.

HORARIS CENTRE ESPORTIU- ACTIVITATS HORARIS CENTRE ESPORTIU - BANY LLIURE HORARIS CENTRE ESPORTIU- AIGUA HORARIS CENTRE ESPORTIU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Centro Deportivo El Molí comienza el verano ampliando las horas destinadas a baño libre y la sala de musculación (des e les 7:00h hasta las 22:00h) , manteniendo las actividades organizadas y el número de clases dirigidas.

Hay que recordar que esta infraestructura deportiva municipal dispone de un total de cuatro salas de actividades dirigidas, una de ellas destinada a musculación y otros tres con todo tipo de actividades, como fitwalker, spinning, zumba, gap, pilates, trx, jumping o body UP, entre otras. Además de estas actividades, el Centro Deportivo El Molí ofrece cursos de funky, patinaje y taekwondo.

Uno de los principales atractivos del Centro Deportivo Municipal es su zona de aguas, integrada por dos piscinas climatizadas, una de 16 por 8 metros y otra por niños y niñas, así como sauna y spa. Toda esta zona está equipada con sistemas de cloración salina, a través de electrolisis.

En esta zona de aguas, además de baño libre, se puede practicar aquagym así como varios cursos de natación para todo tipo de personas, incluso bebés a partir de los cuatro meses de edad. Además, el Ayuntamiento de Miramar mantiene acondicionada una zona verde de 1.000 metros cuadrados, equipada con solárium, césped y juegos infantiles, que presta servicio durante los meses de verano. Además de estas instalaciones, el Centro Deportivo El Molí dispone de campo de fútbol reglamentario de césped artificial, dos pistas de pádel, pistas de futbito, tenis y frontón.

“Después de cuatro años de la implantación de las reservas online a través de la nueva aplicación y la página web, podemos decir que se ha mejorado la gestión de las clases y la atención al usuario, que cada vez es más ágil y de mayor calidad”, asegura José Juan Mayor, concejal de Deportes del Ayuntamiento de Miramar. “Ahora estamos realizando pruebas para implementar el método de pasarela de pago a través de la app del centro deportivo, así los usuarios podrán renovar las cuotas sin necesidad de pasar por la recepción constantemente”, adelanta Mayor.

Cuota de verano

Este año los estudiantes (hasta 24 años) podan disfrutar de una promoción que los permite aprovechar todas las actividades durante el mes de julio y agosto por solo 24 euros/ el mes. Además, también se amplía el plazo de contratación de la cuota de Verano General de dos meses (60 días consecutivos) por 54 euros (periodo de contratación desde el 15 de junio hasta el 15 de agosto). En la web del molino se puede consultar más información, así como solicitar una primera clase gratuita o reservar plaza online para las actividades dirigidas.

 

Consulta toda la información sobre los horarios y el precio en la web del Centre Esportiu El Molí.