Miramar contra la violència de gènere

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Miramar inaugura els actes amb motiu del 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la violència contra les dones, amb l’Exposició PROU, a càrrec de FoTeatro.


Des del dissabte 21 de novembre fins al diumenge 29 es podrà visitar al bar del Centre Social El Molí. La inauguració, programada per a hui dissabte 21 de novembre es fa de forma online a través d’este vídeo explicatiu, a causa de la situació de la Covid-19, i un vídeo realitzat per l’organització FoTeatro que podeu trobar al canal de Youtube Radio Televisió Miramar:


Natalia Vila, Regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Miramar: “Des de la Regidoria d’Igualtat convidem a tots els veïns i veïnes a què vinguen a veure aquesta exposició que visualitza una trista situació que vivim dia a dia, el maltractament i assassinat de xiquets i xiquetes a mans dels seus pares per a fer sofrir a les mares”. “Per una altra banda, recomanem que visiten l’exposició de forma individual per evitar les aglomeracions”.


A més, des de la Regidoria s’ha posat en marxa la campanya ‘La violència de gènere no sols és cosa de dones‘. Amb un vídeo que es farà públic el dilluns 23 de Novembre i diferents cartells repartits pel poble.


El divendres 27 de novembre, dins de les activitats de la Fira de Sant Andreu, hi haurà el contacontes per la Igualtat. A les 17.00 h en la plaça de la música. Reserva el teu lloc a través de la web municipal


I per finalitzar, el 11 de desembre es presentarà de forma online, el Primer Pla d’Igualtat de Miramar, elaborat per ProActives, la consultoria d’Equitat i Igualtat.


MIRAMAR CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE


#Ajumiramar

#MiramarperlaIgualtat