IX Fira de Sant Andreu, organitzada amb totes les mesures de seguretat davant la Covid-19

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Miramar presenta el cartell de la IX Edició de la Fira de Sant Andreu, amb activitats per a totes les edats adaptades a la Nova Normalitat i amb totes les mesures de seguretat davant la Covid-19.

Les activitats es realitzaran en recintes a l’aire lliure, amb els seients separats amb la distància de seguretat i amb inscripció prèvia a través del 651661097 o al web www.ajumiramar.org/santandreu2020 (a partir del divendres 20 de novembre de 2020).


Salva Gregori, regidor de Festes de l’Ajuntament de Miramar: “Des de l’Ajuntament de Miramar sabem que la situació sanitària és molt complicada, per aquest motiu hem adaptat la novena edició de la Fira i hem programat activitats que puguem fer a l’aire lliure, amb el distanciament social controlat i pensant sempre en la seguretat dels nostres veïns i veïnes“.

“La Fira està pensada per a entretenir als nostres veïns i veïnes i alhora per recolzar el sector cultural que en aquest moment està patint les conseqüències de la greu crisi. Però, cal destacar que ho hem fet sempre prioritzant la seguretat davant la Covid-19″, recalca Gregori.

“Les activitats estan pensades per a totes les edats, des de contacontes i màgia per als més menuts, fins a música en directe amb el Tribut a Camilo Sesto i Nino Bravo o l’actuació de Jonatan Penalba. També tindrem el toc d’humor de ComedyPlan amb Òscar Tramoyeres i Rafa Alarcón. A més, continuem impulsant la història i cultura gastronòmica local amb la interpretació de l’Himne a Miramar i la demostració de cuina de la nostra Bossa de Polp“, conclou el regidor.