Del 23 al 26 d’abril, XVII Jornades Mediambientals de Miramar

LogoJornades2019

Entre els dies 23 i 26 d’abril i coincidint amb vacances escolars, l’Ajuntament de Miramar organitza la XVII edició de les Jornades Mediambientals, amb diverses activitats lúdiques i educatives, amb l’objectiu de fomentar el respecte al medi ambient.

DIMARTS 23
11.00h. Activitats de Pasqua a la plaça de la Música. També hi haurà jocs populars i pintacares.

17:30h. Conéixer l’ofici del colombaire amb exhibició de coloms.

DIMECRES 24
11.00h. FIRA DEL RECICLATGE. Tallers amb productes reciclats a la plaça de la Música. Farem carpetes amb tetabricks, polseres i clauers amb anelles de pots, dracs amb caixetes de tabac i pots per a bolis amb tetabricks.

A partir de les 17.00h. Volta en bici al terme per coneixer l’entorn natural que ens envolta i berenar. Eixida de la plaça de la música.

DIJOUS 25
11.00h. PUNT NET MIRAMAR. Jocs per entendre el reciclatge a la pista de patinatge (darrere l’Ajuntament). Construccions 3D i carrera d’agranaors.

A les 17:30h. Gimcana del medi ambient a la plaça de la música.

DIVENDRES 26
11.00h. Activitats mediambientals amb taller de reciclatge a la plaça de la Música. Farem una planteta amb material reciclat. També hi haurà jocs populars, globuflexia i pintacares.

A partir de les 17.00h. Entrega de les cartes i les plantetes de la Campanya Créixer Junts Millor, en la plaça de la Música.