Fira del Llibre a Miramar

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Miramar organitza el dimecres, dia 17 d’abril, una nova edició de la Fira del Llibre. Les activitats tindran lloc en la plaça de l’Era a partir de les 17.30 hores.

Per una banda, les llibreries Ambra, de Gandia, i La Fona, d’Oliva, instal.laran els seus estands on posaran a la venda tot tipus de llibres, que podran ser adquirits amb els vals de descompte de dos euros que l’Ajuntament de Miramar repartirà a tots els xiquets de l’escola i que també pots descarregar lliurement des d’esta mateixa pàgina web.

Per altra banda, a les 17:30 hores s’ha organitzat un contacontes, que enguany estarà dedicat al MENJACONTES, 10 contes per obrir l’apetit, a càrrec de Fanny Pérez Alcañiz. En acabar s’ha organitzat un taller de manualitats en la plaça del l’Era.

TICKET DE DESCOMPTE

TICKET FIRA DEL LLIBRE MIRAMAR 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

La Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de Miramar organiza el miércoles, día 17 de abril, una nueva edición de la Feria del Libro. Las actividades tendrán lugar en la plaza de l’Era a partir de las 17.30 horas.

Por un lado, las librerías Ambra, de Gandia, y  La Fona, de Oliva, instalarán sus paradas donde tendrán a la venta todo tipo de libros, que podrán ser adquiridos con los vales de descuento de dos euros que el Ayuntamiento de Miramar repartirá a todos los niños de la escuela y que también puedes descargar libremente desde esta misma página web.

Por otro lado, a las 17:30 horas se ha organizado un cuenta cuentos, que este año estará dedicado al MENJACONTES, 10 cuentos para abrir el apetito, a cargo de Fanny Pérez Alcañiz. Al acabar se ha organizado un taller en la plaza misma plaza.