Les obres de modernització del polígon industrial avancen a bon ritme

OBRES-NOTICIA-OCTUBRE-web

Les obres de modernització del polígon industrial Les Vinyes avancen a bon ritme.  Aquestos treballs, que s’encetaren en setembre, consten en el canvi i millora de les lluminàries en tota la zona industrial, reforçant així la seguretat de la zona industrial. La reurbanització de l’aparcament públic de l’avinguda del País Valencià i la remodelació del parc de la taronja amb la incorporació d’una zona d’esbargiment amb tres bancs de pícnic. A més, entre les diferents intervencions també destaca l’ampliació de la canalització de pluvials que connectarà amb el barranc de Sotaia per millorar el drenatge del polígon industrial. “Durant els últims anys hem vist com les tempestes han causat danys milionaris a tota la Comunitat Valenciana, amb aquesta actuació l’Ajuntament reforça la seguretat de la xarxa pluvial de Miramar, que recorre ja tot el municipi, per evitar futures problemàtiques lligades a les inundacions“, reconeix Vicent Miquel, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Miramar.

Aquestes obres han suposat una inversió de 200.000 euros, subvencionada amb 120.000 euros per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i la resta assumida per fonts propis municipals.

“Aquestes actuacions, que completen les obres d’anys anteriors, suposen la modernització de la zona industrial del poble, a més d’adequar les infraestructures del polígon a les necessitats de les indústries, incrementant la competitivitat de la zona empresarial”, remarca el responsable d’urbanisme.

Recta final de les obres del nou edifici per a serveis municipals

OBRES-EDIFICI-SERVEIS-MUNICIPALS-WEB

Les obres de construcció del nou edifici per a serveis municipals de Miramar encaren la recta final. En concret, la segona fase, que han suposat una inversió de més de 210.000 euros, i ha estat finançada íntegrament per la Diputació de València, acaben a finals d’octubre.

Aquesta moderna infraestructura que s’espera que entre en funcionament a principis de 2020 estarà destinada a diversos serveis municipals i albergarà en la seua planta baixa la nova Biblioteca Municipal de Miramar, que serà traslladada des de la seua ubicació actual.

Altres obres que avancen a bon ritme

La primera planta del Consultori Auxiliar de Miramar

Pel que fa a aquesta actuació, iniciada durant el mes d’agost, consisteix en la construcció de dues consultes, una destinada als serveis d’infermeria i una altra mèdica, així com una sala d’usos múltiples habilitada per a fer tallers i xarrades relacionades en l’àmbit sanitari. Aquestes obres, que finalitzaran durant el mes de novembre, han suposat una inversió de més de 83.000 euros. D’aquesta quantitat, la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana ha subvencionat 81.000 euros, mentre que la resta, 2.000 euros, han sigut aportats per fonts propis municipals.

——– Traducción

Las obras del polígono industrial Les Vinyes

Las obras de mejora del polígono industrial avanzan a buen ritmo. Estos trabajos constan del cambio y mejora de las luminarias en toda la zona, reforzando así la seguridad de la zona industrial. La reurbanización del aparcamiento público de la avenida del País Valenciano y la remodelación del parque de la naranja con la incorporación de tres bancos de picnic. Además, entre las diferentes intervenciones destaca la ampliación de la canalización de pluviales que conectará con el barranco de Sotaia para mejorar el drenaje del polígono industrial. “Durante los últimos años hemos visto como las tormentas han causado daños millonarios en toda la Comunitat Valenciana, con esta actuación el Ayuntamiento refuerza la seguridad de la red pluvial de Miramar, que recorre ya todo el municipio, para evitar futuras problemáticas ligadas a las inundaciones”, reconoce Vicent Miquel, regidor de Urbanismo del Ayuntamiento de Miramar.

Estas obras, que se iniciaron en septiembre, han supuesto una inversión de 200.000 euros, subvencionada con 120.000 euros por el Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial (Ivace), dependiente de la Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo, y el resto asumido por fuentes propios municipales.

“Estas actuaciones, que completan las obras de años anteriores, suponen la modernización de la zona industrial del pueblo, además de adecuar las infraestructuras del polígono a las necesidades de las industrias, incrementando la competitividad de la zona empresarial”, remarca el responsable de urbanismo.

Las obras del nuevo edificio para servicios municipales encaran la recta final

Las obras de construcción del nuevo edificio para servicios municipales de Miramar encaran la recta final. En concreto, la segunda fase, que han supuesto una inversión de más de 210.000 euros, y ha sido financiada íntegramente por la Diputació de València, acaban a finales de octubre.

Esta moderna infraestructura que se espera que entro en funcionamiento a principios de 2020 estará destinada a varios servicios municipales y albergará en su planta baja la nueva Biblioteca Municipal de Miramar, que será trasladada desde su ubicación actual.

Otras obras que avanzan a buen ritmo

Las obras de la primera planta del Consultorio Auxiliar de Miramar avanzan a buen ritmo. En cuanto a esta actuación, iniciada durante el mes de agosto, consiste en la construcción de dos consultas, una destinada a los servicios de enfermería y otra médica, así como una sala de usos múltiples habilitada para hacer talleres y charlas relacionadas en el ámbito sanitario. Estas obras, que finalizaran en noviembre, han supuesto una inversión de más de 83.000 euros. De esta cantidad, la Consellería de Sanidad de la Generalitat Valenciana ha subvencionado 81.000 euros, mientras que el resto, 2.000 euros, han sido aportados por fuentes propios municipales.