L’Ajuntament de Miramar entrega els certificats del taller d’inserció laboral per a dones

L’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró, i la Regidora d’Igualtat, Natalia Vila, han fet entrega dels diplomes a les 8 participants del programa d’ajudar a la inserció laboral per a dones aturades.

Aquest projecte, impulsat través d’una subvenció de 4.062 € de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha consistit en una formació de 14 sessions amb diferents continguts com la creació del CV, d’un perfil a “Infojobs” o l’ús del portal “Labora”, entre altres. 

En concret, les participants del taller han aprés a encendre l’ordinador, connectar el wifi, fer-se un correu electrònic i utilitzar-lo, també a fer servir la ferramenta Drive i la creació del currículum. A més, el temari ha anat encarat a donar a conéixer els programes i les plataformes més utilitzades en la cerca d’ocupació.

L’Ajuntament de Miramar va fer entrega, durant el taller, d’una memòria USB per tal que les usuaries puguen descarregar documents i emmagatzemar-los per a utilizar-los en altres dispositius.

Natalia Vila, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Miramar: “En un món completament digitalitzat no conéixer les ferramentes online suposa quedar fora de part de les ofertes de treball, per això pensem que aquest taller és tan important per a la inserció laboral de les dones”.

FOTOS DE L’ENTREGA DELS CERTIFICATS: