El Centre Esportiu El Molí obri les instal·lacions de ‘Terra’ amb les mesures de seguretat per la Covid-19

En octubre també començaran les activitats d’aigua en la piscina coberta municipal, completament renovada

L’Ajuntament de Miramar ha obert els serveis de ‘Terra’ del Centre Esportiu El Molí, després de renovar les instal·lacions i equipaments durant l’estiu i aprofitant el tancament per la Covid-19.

Més de 300 persones s’han interessat aquesta última setmana a rebre informació sobre la reobertura del Centre Esportiu El Molí, tant de les activitats dirigides al gimnàs com de les classes a la piscina. Un dia després de l’apertura al voltant de 100 han renovat la inscripció i s’han donat d’alta com a nou usuari.

Salva Gregori, responsable del Centre Esportiu: “Estem molt contents per l’acollida que ha tingut la reobertura de les instal·lacions municipals, hem treballat per a renovar el centre i obrir de forma segura en aquest temps de covid-19. A més, en octubre començaran les inscripcions per a la zona d’aigua i ja hem tingut centenars de persones interessades en les classes de natació”.

”Volem que els usuaris dintre de la nova normalitat practiquen l’esport de forma segura en tot moment, tant en la desinfacció de les sales com en l’utilització de tots els espais a l’aire lliure en els que disposem a Miramar”, conclou Gregori.

La piscina coberta, també reformada, començarà les activitats a principi d’octubre, amb natació per a totes les edats i classes dirigides d’aiguagim.

Mesures de seguretat

L’Ajuntament de Miramar ha elaborat un protocol de seguretat davant la Covid-19 amb la intensificació de la desinfecció de les instal·lacions. “Hem posat especial cura en la senyalització de tot el centre, direccions, aforament per sales i les noves normes que asseguren la realització d’un esport segur”, recalca Gregori. Entre les normes està l’ús de la mascareta sempre que no s’estiga practicant un esport, el control de temperatura a l’entrada del recinte, el control de l’aforament en tot el Centre Esportiu, la neteja i desinfecció de la maquinària de totes les sales, així com l’extracció i renovació de l’aire constantment.

L’Ajuntament de Miramar ha invertit quasi 8.000 euros, procedents de fonts propis municipals, en la posada en marxa del protocol de seguretat en el Centre Esportiu. En concret s’ha adquirit una cabina de desinfecció d’ozó i dues nebulitzadores, aparells destinats exclusivament a la neteja i desinfecció de les instal·lacions i equipaments esportius. A més de tota la senyalització, termòmetres i dispensadors d’hidrogel distribuïts en totes les sales de centre.