L’Ajuntament de Miramar renova les instal·lacions del Centre Esportiu El Molí

L’Ajuntament de Miramar està renovant les instal·lacions i equipaments del Centre Esportiu El Molí aprofitant el tancament per la Covid-19 i l’estiu.

En concret, els treballs de reforma s’han centrat en la piscina cuberta municipal: la millora del paviment i el sanejament i pintura de l’estructura del sostre. A més, s’ha renovat el sistema de gestió de l’ambient i l’aigua en tot el centre, “una millora que permet tenir unes instal·lacions més eficients”, assegura Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar.

Entre les intervencions, en el SPA destaca la renovació del sostre i la incorporació d’un paviment antideslisant, així com, també s’ha adecuat la pintura de la sauna.

Pel que respecta a la sala de musculació i les sales comuns, s’ha renovat tota la tapiseria de les maquines i s’han fet treballs de neteja i manteniment.

En els treballs de renovació i millora de les instal·lacions i equipaments del Centre Esportiu El Molí  s’han invertit un poc més de 60.000 euros de fons propis municipals “amb la qual cosa es demostra el compromís constant amb l’esport i el manteniment d’una instal·lació esportiva pública de gran qualitat que l’any que ve compleix 10 anys”, recalca Peiró.

“Les instalacions del Centre Esportiu El Molí s’han anant modernitzant de forma paulatina amb el pas del temps. Però, aprofitant el tancament per la covid-19, estem realitzant grans renovacions que necessiten tenir les instal·lacions buides i sense usuaris, així hem pogut reformar i adecuar les instal·lacions de la piscina cuberta, del spa i la sala de màquines”, destaca l’alcadessa.

“Amb tot, el Centre Esportiu tornarà a obrir les portes la próxima temporada amb les instal·lacions modernitzades i amb una major qualitat del servei, per a que els usuaris continúen disfrutant d’elles d’una forma més segura”, conclou Peiró.