L’Ajuntament de Miramar atorga ajudes d’emergència social per alimentació, medicació i subministraments bàsics

Miramar continua del costat dels més vulnerables. L’Ajuntament de Miramar ha creat unes ajudes d’emergència social destinades a les famílies de Miramar que, donada la situació de crisi no poder cobrir les seues necessitats bàsiques d’alimentació, productes farmacèutics o el subministrament d’aigua, llum o gas.

Per a aquesta mesura s’ha destinat una partida extraordinària de 30.000 euros, i s’han establit tres modalitats segons els membres de les unitats familiars. Per d’1 o 2 membres, 150€ mensuals; de 3 o 4 membres, 200€ mensuals i de 4 o més membres, 250€ mensuals.

Esta ajuda de caràcter mensual s’ha posat en marxa des d’aquest matí en un treball conjunt entre la Regidoria de serveis socials l’Ajuntament de Miramar i la Treballadora Social. “Davant la crisi sanitària del COVID-19, des de l’Ajuntament de Miramar seguim impulsant les mesures socials, com estem fent des de fa anys, però en aquest cas, amb una mesura extraordinària, a fi de poder pal·liar la falta d’ingressos per les mesures de l’estat alarma i no deixar famílies sense menjar”, assegura l’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró.

Des de l’Ajuntament no s’ha parat de treballar a fi de continuar atenent a les famílies més vulnerables, els estudiants continuen rebent les seues beques, els bebés el xec bebé per ajudar amb les despeses de la natalitat i ara, les famílies que tinguen problemes per afrontar les necessitats bàsiques queden cobertes també amb aquestes ajudes d’emergència”.S

+ Info. a les bases:

20200409_Otros_Bases-ayudas-COVID-19