Nit de Tots Sants | Activitats per a totes les edats

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Miramar ha organitzat diferents activitats per a cel·lebrar la Nit de Tots Sants a Miramar.

contes-nit-tots-sants-miramar WEB

Sabeu que ‘Halloween’ és una festa importada dels Estats Units? I no us heu preguntat com ho celebraven els nostres avantpassats?

El dimecres 30 d’octubre a les 17.30 hores la Biblioteca Municipal de Miramar acollirà Contes d’abans: ‘La nit de Tots Sants a Miramar’. Una activitat on les dones de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Miramar ens contaran com se celebrava temps enrere ‘Tots Sants’, quines tradicions hi havia i també… quines històries els contaven als xiquets.

El dimecres tenim la oportunitat de conéixer de la veu de les nostres veïnes, la història del nostre poble.

Una activitat organitzada dintre del projecte ‘Espanta la por’ del Museu Valencià d’Etnologia que pretén divulgar entre els xiquets i xiquetes l’imaginari tradicional valencià entorn de la festivitat de Tots Sants.

A més, el dijous 31 d’octubre

halloween

Els científics, que estudien el sistema solar a la NASA, han fet córrer la veu que aquest dijous 31 d’octubre, coincidint amb la nit de Tots Sants, impactarà a Miramar, sobre terreny no habitat, un meteorit de grans dimensions procedent de l’espai. Els especialistes encarregats d’investigar el fenomen creuen que juntament amb aquest objecte es poden trobar éssers extraterrestres com aliens i criatures fantàstiques, procedents d’una altra galàxia… esteu preparats per a passar por aquesta ‘Nit de Tots Sants’? Vos esperem el dijous 31 d’octubre a les 20.00 hores a la plaça de l’Ajuntament de Miramar, lloc d’inici del recorregut. 

 

——– Traducción

La Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de Miramar ha organizado diferentes actividades para celebrar la Noche de Todos los Santos en Miramar.

¿Sabéis que ‘Halloween’ es una fiesta importada de los Estados Unidos? ¿Y no os habéis preguntado como lo celebraban nuestros antepasados?

El miércoles 30 de octubre a las 17.30 horas la Biblioteca Municipal de Miramar acogerá Contes d’abans: ‘La nit de Tots Sants a Miramar’. Una actividad donde varias mujeres de la Asociación de Jubilados y Pensionistas de Miramar nos contarán como se celebraba tiempo atrás ‘Todos los Santos’, qué tradiciones había y también… qué historias los contaban a los niños.

El miércoles tenemos la oportunidad de conocer de la voz de nuestras vecinas, la historia de nuestro pueblo.

Una actividad organizada dentro del proyecto ‘Espanta la por’ del Museu Valencià d’Etnologia que pretende divulgar entre los niños y niñas el imaginario tradicional valenciano en torno a la festividad de Todos los Santos.

Además, el jueves 31 de octubre
Los científicos, que estudian el sistema solar en la NASA, han hecho correr la voz que este jueves 31 de octubre, coincidiendo con la noche de Todos los Santos, impactará en Miramar, sobre terreno no habitado, un meteorito de grandes dimensiones procedente del espacio. Los especialistas encargados de investigar el fenómeno creen que junto con este objeto se pueden encontrar seres extraterrestres como aliens y criaturas fantásticas, procedentes de otra galaxia… ¿estáis preparados para pasar miedo esta ‘Noche de Todos los Santos’? Os esperamos el jueves 31 de octubre a las 20.00 horas en la plaza del Ayuntamiento de Miramar, lugar de inicio del recorrido.