Els xiquets i xiquetes de Miramar visiten l’Ajuntament

Els alumnes de cinqué i sisé curs del CEIP Oliveretes han visitat aquest divendres 3 de desembre l’Ajuntament de Miramar, amb motiu del Dia de la Constitució Espanyola.

Els i les xiquetes han visitat les diferents dependències municipals acompanyades de l’alcaldessa, Pilar Peiró i el regidor Jose Juan Mayor. Peiró ha explicat als alumnes les funcions de cadascun dels serveis municipals, així com diverses qüestions sobre la història i l’evolució del municipi.

En total, han sigut més de 50 els alumnes que han participat en aquesta iniciativa, organitzada per commemorar el Dia de la Constitució. La visita ha finalitzat al Saló de Plenaris de l’Ajuntament, on s’han reunit tots els alumnes. Allí, l’alcaldessa, ha explicat als escolars el significat i la importància de la nostra Constitució, així com el procés que va desembocar en la seua aprovació el 6 de desembre de 1978.

Els alumnes també han tingut l’oportunitat de formular tota mena de preguntes a l’alcaldessa del nostre municipi, relacionades sobretot amb la gestió municipal a Miramar. Els escolars també han aportat les seues propostes i suggeriments, així com han donat la seua opinió sobre diversos temes d’actualitat.