Bandera Blava a la platja de Miramar

 

La platja de Miramar inicia la temporada estival i l’Ajuntament de Miramar ha redoblat els seus esforços per a posar a punt els serveis i instal·lacions amb què compta la platja. Cal recordar que aquesta temporada s’han aconseguit renovar totes les certificacions de qualitat, com són la Bandera Blava, la Q de Qualitat Turística i el distintiu Qualitur, atorgat per la Conselleria de Turisme. A més, Miramar torna a estar inclòs en la Xarxa de Senders Blaus, després de la creació per part de l’Ajuntament del Sender Blau de la Séquia Mare.

Pel que fa als diferents serveis turístics, ja ha començat a funcionar el servei de salvament i socorrisme que prestarà la Creu Roja. Així mateix, l’Oficina de Turisme també està en funcionament (de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores). En aquesta oficina també es podrà trobar la Biblioplatja, un servei de préstec de llibres durant la temporada estival, així com el pàrquing de bicicletes. En el mateix edifici de l’Oficina de Turisme es troba el caixer automàtic.

Respecte a l’atenció sanitària, el Consultori Mèdic de la platja de Miramar va començar a prestar servei diàriament el dilluns, 17 de juny. Fins al 30 de juny, el Consultori estarà obert de dilluns a divendres de 8 a 15, mentre que durant els mesos de juliol i agost prestarà servei de 8 a 21 hores durant els set dies de la setmana. Entre els dies 1 i 13 de setembre, l’horari tornarà a ser de dilluns a divendres de 8 a 15 hores.

azul

Cal recordar que els serveis municipals, reforçats de forma considerable durant la temporada estival, s’encarreguen diàriament de la neteja de l’arena, vials i el condicionament de les zones verdes de la platja. Renta-peus, serveis adaptats, papereres i passarel·les ja estan distribuïdes per tota la platja. A més, l’oficina de la Policia Local obri un any més al Centre Cívic de la platja i l’1 de juliol entrarà en funcionament l’oficina de la Guàrdia Civil. A més d’estos serveis, el Centre Cívic de la platja acollirà diverses activitats culturals i educatives, així com mantindrà oberta una sala d’estudi amb connexió WIFI. En la platja també s’organitzaran diverses activitats esportives, culturals i educatives, així com pilates i zumba i cine d’estiu tots els dimecres per la nit.

“Un any més, hem renovat tots els distintius de qualitat que pot tindre la nostra platja. Banderes que des de hui estan ja a la platja i que són un símbol del treball i l’esforç que es fa des de l’Ajuntament de Miramar, durant tot l’any, per a tenir una platja en les millors condicions possibles quan arriba la temporada estival. Com a alcaldessa de Miramar espere que tant els veïns de la platja com els milers de turistes que cada any ens visiten gaudisquen de la seua estada en la nostra platja“, asegura Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar.