VESPRADA DE TEATRE A L’ADUTORI

cartell-teatre-dissabte
La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Miramar organitza el dissbte 30 de març a les 19:30h a l’Auditori de Miramar l’obra de teatre “L’ÚLTIM VIATGE A TREBLINKA”. A càrrec de la companyia Lletraferits & Comediants.

Una representació teatral que vol homenatjar la valentia de Janusz Korczak, un metge polonès obsessionat amb la idea de l’educació infantil. El cim de la seua llavor es va desenvolupar dins del gueto de Varsòvia amb l’ajuda dels educadors, ja que era ben conscient del terrible futur que esperava als xiquets, i per això, va intentar protegir-los, i ensenyar-los a conviure amb la mort. L’últim viatge a Treblinka mostra a l’espectador l’interior del gueto de Varsòvia, des d’un humil orfenat de xiquets polonesos durant la II Guerra Mundial.

Entrades: Recorda que pots comprar les entrades al Centre Social el Molí, a la Biblioteca i al supermercat Furio. L’entrada anticipada són 5 euros i a peu de porta 7 euros.

La Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de Miramar organiza el sábado 30 de marzo a las 19:30h en el Auditorio de Miramar la obra de teatro L’ÚLTIM VIATGE A TREBLINKA”. A cargo de la compañía  Lletraferits & Comediants.

Una representación teatral que quiere homenajear la valentía de Janusz Korczak, un médico polaco obsesionado con la idea de la educación infantil. La cumbre de su semilla se desarrolló dentro del gueto de Varsovia con la ayuda de los educadores, puesto que era muy consciente del terrible futuro que esperaba a los niños, y por eso, intentó protegerlos, y enseñarlos a convivir con la muerte. El último viaje a Treblinka muestra al espectador el interior del gueto de Varsovia, desde un humilde orfanato de niños polacos durante la II Guerra Mundial.

Recuerda que puedes comprar las entradas en el Centro Social el Molí, en la Biblioteca y al supermercado Furio. La entrada anticipada son 5 euros y a pie de puerta 7 euros.