Tallers: Activitats majors, dona i Prevenció drogodependència

L’Ajuntament de Miramar amb col·laboració amb la Diputació de València continúa amb la realizació de diversos tallers dirigits a la gent gran, dones i alumnes del CEIP Oliveretes.

Gent Gran i Dona

Estes activitats tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida i potenciar la participació social de les persones majors i la seua promoció, formació e  integració, així com impulsar el desenrotllament personal i la igualtat de la dona.

Prevenció Drogodependència

Els continguts temàtics de les Activitats se centren en: Drogues, Tecnologies, Habilitats Educatives, Salut, Intel·ligència Emocional i Valors, que es desenvolupen a través d’estratègies Informatives, Formatives i Relacionals. Es dirigeixen a famílies, joves i agents comunitaris

Accions de caràcter sensibilitzador que, des de diferents aspectes temàtics, introduïxen en l’inici, el manteniment i la prevenció de conductes problemàtiques i drogues; amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre el seu paper en la prevenció i augmentar-ne la percepció del risc associat al consum.