Finalitzada la renovació de la pista esportiva polivalent de Miramar

L’Ajuntament de Miramar ha finalitzat les obres de renovació de la pista poliesportiva municipal. La modernització de les instal·lacions suposa una inversió de 61.914,64 euros, finançada a través del Pla d’Inversions de la Diputació de València.

La nova pista, integrada en el poliesportiu el Molí, compta amb una nova pista integrada de tenis, futbet i bàsquet, a més en la renovació s’han integrat al poliesportiu dues taules de ping-pong. En concret, les obres han suposat l’ampliació, reparació i substitució de l’anterior paviment amb nous materials que afavorixen el drenatge de l’aigua. A més s’ha realitzat el canvi complet de la tanca que rodeja la pista per un amb materials que no necessiten manteniment i la incorporació de graderies d’obra.

A més, durant la intervenció s’ha millorat el sistema de drenatge de les pistes de frontenis, concretament, en les zones on es produïa acumulació d’aigua i hi havia problemes d’embassaments.

“Des de l’Ajuntament hem volgut recuperar un espai de joc pensat especialment per a la gent jove del poble. Amb aquesta inversió continuem renovant i modernitzant el Poliesportiu dotant-lo d’una pista polivalent a l’altura de la resta de les instal·lacions esportives municipals”, destaca l’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró.

Poliesportiu completament renovat

Aquesta actuació suposa la continuació de les inversions en millora de les instal·lacions esportives municipals, rehabilitant en 2022 la façana de la pista de frontenis i més recentment canviant la gespa artificial de les pistes de pàdel. Així com l’obertura d’una piscina semiolímpica que novament durant la temporada estival ha donat servei a més de 6.000 persones.