Pilar Peiró pren possessió com a alcaldessa de Miramar

  • La líder socialista  va ser investida dissabte passat al saló de plenaris de l’Ajuntament
  • La nova Corporació Municipal queda conformada per 7 representants del PSPV-PSOE, 2 del Partit Popular i 2 de Compromís

El saló d’actes de l’Ajuntament de Miramar va acollir dissabte passat la investidura de l’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró, qui va prometre el seu càrrec davant dels miramarins i miramarines després de rebre el suport del grup Socialista. L’acte va donar principi amb la presa de possessió de les 11 persones que conformaran d’ara endavant la Corporació Municipal, amb 7 representants del PSPV-PSOE, 2 del Partit Popular  i 2 de Compromís.

Una vegada constituïda la corporació, van ser presentades les diferents candidatures a l’alcaldia de la ciutat i es va iniciar la votació, llançant un resultat de 7 vots a favor de Pilar Peiró. La líder socialista va formalitzar el seu nomenament com a presidenta del Ple Municipal en rebre la vara de comandament de la ciutat.

En el seu discurs de proclamació, l’alcaldessa de Miramar  va voler agrair a la ciutadania “la confiança mostrada en un projecte que, novament, continuarà traballant per fer creixer el poble de Miramar”, i va destacar que “serà un mandat construït sobre el diàleg, el consens i el treball conjunt per Miramar”.