Les obres de la piscina descoberta de Miramar avancen a bon ritme

Les obres de construcció de la piscina semiolímpica de Miramar avancen a bon ritme. La nova instal·lació municipal, que suposa una inversió de 370.000 euros, ha estat finançada íntegrament amb una subvenció de la Diputació de València.

En concret, la piscina, situada al Centre Esportiu el Molí, ocupa 1500 m² i comptarà amb dues zones de bany, un edifici per als vestuaris, habilitat amb dutxes i canviadors per a persones amb mobilitat reduïda, espai per als socorristes i infermeria. La instal·lació tindrà més 950 m² de zones verdes amb espais condicionats amb para-sols.

“En aquest moment ja podem veure l’edifici dels vestuaris on s’ha realitzat la instal·lació de fontaneria i electricitat i en breu començarà la recta final de l’obra. S’ha acabat també la instal·lació de tots els desaigües amb separativa de pluvials i fecals i a més, el got de la piscina principal està preparat per a començar a xapar-se”, Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar.

Les obres, que s’iniciaren en juliol, estan previstes que finalitzen en juny de 2022. En paraules de l’alcaldessa, “la idea és que per al mes de juny es pose a la disposició de tota la ciutadania, especialment pensant en la temporada estival”.

Visita de Carlos Fernández Bielsa,
vicepresident de la Diputació de València

El vicepresident de la Diputació de València i responsable de Cooperació Municipal, Carlos Fernández Bielsa, visità les obres de la piscina el passat mes de setembre per a conéixer de primera mà l’avanç de les obres del Pla d’Inversions de la Diputació de València. “Gràcies al suport de la Diputació de València podrem fer realitat una de les demandes més sol·licitades pels veïns i veïnes de Miramar, a més de continuar invertint en infraestructures al servei de la ciutadania”, recalca Peiró.