Miramar tanca les inscripcions per a la I Cursa de la Dona amb més de 700 participants

Este diumenge 21 de febrer, Miramar acull la primera edició de la Cursa de la Dona, un esdeveniment organitzat pel Club d’Atletisme de Miramar amb la col·laboració de l’Associació de Dones de Miramar (ADOMAR), l’Ajuntament del municipi i el Centre Esportiu El Molí. El dimarts es van tancar les inscripcions, amb més de 700 dones de totes les edats que ja s’han inscrit per a participar en aquest esdeveniment.

La I Cursa de la Dona es desenvoluparà en un circuit urbà entre el poble i la platja de Miramar, en una distància de 5.000 metres. El traçat és pla íntegrament i podrà recórrer-se tant corrent com caminant. L’eixida està prevista a les 10.30 hores des del Parc de la Natura, on també estarà situada la meta de la prova. Les dones inscrites competiran juntes en tres categories: fins a 15 anys, de 16 a 49 anys i de més de 50 anys. Les tres primeres classificades de cada categoria rebran un trofeu, així com la primera classificada local en cadascuna de les tres categories. També es lliurarà trofeu al primer equip classificat en cada categoria, així com un trofeu especial al club amb major nombre d’integrants que hagen finalitzat la prova.

Cal recordar que un euro de cada inscripció serà donat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Juntament amb la inscripció, les participants rebran una samarreta commemorativa, que podran arreplegar juntament amb el dorsal en la Farmàcia Peña de Gandia, situada en l’avinguda d’Alacant, el divendres dia 19 de 9 a 21 hores, el dissabte dia 20 de 10 a 14 i de 16 a 21 hores en el Centre Esportiu El Molí i el mateix dia de la carrera, de 9.30 a 10 hores en la zona d’eixida.
Tal com exposa el president del Club d’Atletisme de Miramar, Jordi Grima, “el nombre de dones inscrites ha superat amb escreix les nostres expectatives i per açò estem molt satisfets de l’acolliment que hem tingut en aquesta primera edició. També volem agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Miramar, de l’Associació de Dones de Miramar i del Centre Esportiu El Molí, així com de totes les empreses que han fet que la I Cursa de la Dona siga una realitat. Esperem que el diumenge tot isca perfecte i passem un dia inoblidable”

Més informacio i plànol de la cursa