L’Ajuntament de Miramar renova el material de l’Escoleta Municipal amb una subvenció de 38.000 €

L’Ajuntament de Miramar ha renovat el material de l’Escoleta Infantil Municipal amb una inversió de 38.000 euros, finançada amb una subvenció de la Diputació de València.

En concret s’ha adquirit nou mobiliari i tendals per al pati, així com nous canviadors i s’han renovat totes les cortines de les aules i el menjador i s’ha instal·lat aire condicionat.

A més, s’ha adquirit una segona pissara tàctil digital, en aquest cas per a l’aula de 1-2 anys. També s’han renovat els aparells electrònics de música, la televisió, càmera de fotográfica, plastificadora i impresora, així com el mobiliari de l’oficina.

Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar: “L’Escoleta Municipal és un pilar fonamental per a Miramar. El centre va creixent a poc a poc i sorgeixen noves necessitats, per això tots els anys fem una xicoteta inversió per anar renovant el material i incorporant noves ferramentes de treball adaptades a la digitalització”.

Intensificació de la desinfecció

L’Ajuntament de Miramar ha intensificat la desinfecció tan en el centre d’educació infantil municipal com en el CEIP Oliveretes de Miramar, aquest últim depenent de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.

En concret s’ha duplicat la neteja i intensificat la desinfecció en el mobiliari comú i en les zones d’esplai exterior.

“Des de l’Ajuntament creiem que és molt important apostar per una educació segura, garantir als nostres alumnes que poden accedir a centres completament desinfectats i per això augmentarem la freqüència de neteja en tots els centres, malgrat que depenguen de la Generalitat Valenciana com en el cas de l’Escola, per evitar els contagis i garantir la màxima seguretat sanitària”, recalca Peiró.