Miramar organitza l’Escola d’Estiu 2017

L’Ajuntament de Miramar organitza un any més l’Escola d’Estiu, que es desenvoluparà al Centre Social el Molí del 26 de juny al 31 de juliol en horari de 9 a 14 hores. Si hi haguera demanda, l’Escola d’Estiu s’organitzaria també durant el mes d’agost. En esta activitat poden participar els xiquets i xiquetes d’entre 4 i 12 anys d’edat. Durant l’Escola d’Estiu, els alumnes participaran en diverses activitats esportives, lúdiques i formatives, així com eixides a la platja. Els alumnes també tindran a la seua disposició les instal.lacions del Centre Esportiu El Molí, amb diverses zones esportives i les dues piscines.

El preu de l’Escola d’Estiu és de 130 euros per als xiquets i xiquetes empadronats (150 per als no empadronats). Si la inscripció es vol fer per una quinzena, el preu és de 70 euros (80 per als no empadronats), mentre que per setmana el preu és de 40 euros (50 per als no empadronats).

Per a formalitzar la inscripció s’ha d’omplir aquest formulari. A continuació, pagar per transferència o en qualsevol oficina del Banc Popular i portar còpia de l’ingrés bancari i el formulari a l’Ajuntament de Miramar, de dilluns a divendres de 10 a 13. Esta documentació també es pot enviar per correu electrònic, a regidoria03@ajumiramar.org. Per a qualsevol consulta pots telefonar al 608169583.

L’Escola d’Estiu està limitada a un màxim de 30 places, que s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció. El termini d’inscripció acabarà el 23 de juny. Una volta començada l’Escola d’estiu també es podrà realitzar la inscripció, però només per al mes d’agost, si finalment s’organitza perquè exisitix demanda suficient.

DOCUMENTS

Formulari d’Inscripció Escoleta d’Estiu Miramar 2017