Miramar organitza del 24 al 28 de juliol una nova edició de la Setmana Esportiva

Entre els dies 24 i 28 de juliol, les Regidories de Turisme i Esports de l’Ajuntament de Miramar organitzen una nova edició de la Setmana Esportiva, amb competicions de tennis, pàdel, futbol-sala, futbol 7 i màdel, una modalitat de la pilota valenciana que consistix en jugar a pilota en una pista de pàdel. Totes les competicions es duran a terme en les instal.lacions del Centre Esportiu El Molí.

Per a participar en les diferents modalitats s’han de cumplimentar les fulles d’inscripció i entregar-les en l’Oficina de Turisme fins el divendres 21. En l’Oficina de Turisme també es poden trobar estes fulles d’inscripció.

L’entrega de trofeus serà el divendres 28 a les 20 hores al Camp de Futbol del Centre Esportiu El Molí.

A més, en col.laboració amb el Club d’Atletisme Miramar Fent Cames, el divendres 28 s’ha organitzat el II Aquatló Playa de Miramar, per a xiquets i xiquetes d’entre 7 i 16 anys. Esta activitat consistix en una una cursa a peu, natació i finalment altra cursa a peu. Es durà a terme al tram del Passeig Marítim ubicat enfront de l’avinguda de la Safor. Els participants han de dur roba de bany però també calçat esportiu. Les inscripcions es poden fer en l’Oficina de Turisme o el mateix dia de la prova abans de l’eixida.