Miramar ja compta amb Pla d’Igualtat Municipal

L’Ajuntament de Miramar ha presentat hui dilluns 21 de desembre, de forma virtual, el Primer Pla d’Igualtat de dones i homes de Miramar.

En aquest vídeo, l’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró i la regidora d’Igualtat, Natalia Vila parlen sobre el Pla d’Igualtat, un document elaborat específicament per englobar les actuacions  municipals en matèria d’Igualtat, de forma que, la perspectiva de gènere impregne tota la política local.

Pilar Peiró, l’alcaldessa de Miramar: “La realització d’aquest Pla i el resultat d’una diagnosi prèvia és fruit de molts mesos de treball conjunt amb responsables de la corporació municipal, des de la part política, i de la població que ha participat en la diagnosi. Amb tot, des de l’agrupació municipal pensem que és fonamental que els poders públics ens impliquem vertaderament en l’eliminació de les desigualtats entre els homes i les dones. Sent un espill en el qual cada veí i veïna, de forma individual, puga mirar-se i trobar les ferramentes necessàries per a revisar els comportaments, les actituds i qüestionar-se què podem fer per eliminar la discriminació”.

 Natalia Vila, regidora d’Igualtat: “Així, el Pla d’Igualtat de Miramar que vos presentem recull un programa estratègic d’actuacions on es contempla la situació actual del nostre poble en materia d’igualtat, on es posa sobre la taula les necessitats i les diferents mesures per aconseguir complir amb el principal objectiu: fer del nostre poble una societat més justa i igualitària”.