Miramar invertix 250.000 euros en diverses millores al Polígon Industrial

Les obres de millora de diverses infraestructures del Polígon Industrial Les Vinyes de Miramar ja estan en marxa. L’Ajuntament del municipi destina al voltant de 250.000 euros per a dur a terme aquestes actuacions. D’aquesta quantitat, la Generalitat Valenciana subvenciona un total de 178.000 euros, amb una ajuda procedent de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). La resta, 72.000 euros, procedeixen de recursos propis municipals.

Respecte a les obres, entre altres actuacions s’ha renovat la xarxa de proveïment d’aigua en la zona delimitada per l’avinguda País Valencià, el parc de la Taronja, el carrer Mallorquins i el carrer Palmera. Així mateix, s’han realitzat les canalitzacions necessàries per a ampliar la xarxa de telecomunicacions del Polígon, una actuació que facilitarà el treball a les empreses allí situades.

Actualment ja estan en marxa les obres de construcció d’una àmplia rotonda que estarà situada en l’encreuament entre els carrers Progrés i Mallorquins, enfront del supermercat Consum. Aquesta rotonda servirà per a ordenar el tràfic d’entrada i eixida al Polígon.

Finalment, l’Ajuntament de Miramar també va a dur a terme dues importants actuacions relacionades amb la mobilitat sostenible. D’una banda, es va a habilitar un punt de recarrega ràpida per a vehicles elèctrics, situat en la zona d’aparcament de l’avinguda País Valencià, al costat del Palau Miramar. Aquest punt de recarrega tindrà una potència de 44 kw, la qual cosa permetrà la càrrega ràpida de vehicles elèctrics. De fet “aquesta recarrega és la més semblant a l’actual repostatge en gasolineres convencionals, ja que en aproximadament en 15 minuts es pot recarregar la bateria quasi un 70 per cent. Aquest tipus de dispositiu no seria possible instal·lar-ho en cap garatge, ni propi ni comunitari, ja que requereix d’una adequació de la xarxa elèctrica a causa de la seua potència”, exposa l’alcalde de Miramar, Asensio Llorca. Aquest servei de recarrega serà totalment gratuït.

D’altra banda, les obres també inclouen la construcció d’un carril bici que connectarà els vials procedents de la via verda CR-670 entre Gandia i Oliva amb el casc urbà de Miramar. Aquest carril bici partirà de les dues eixides d’aquesta via verda existents en el Polígon de Miramar i, a través dels carrers Torners i Progrés, enllaçarà amb la nova rotonda que ja està en construcció. Aquest carril bici serà de doble adreça i estarà segregat de la calçada mitjançant una vorada.

Tal com exposa Asensio Llorca, “el Polígon Industrial de Miramar és un dels motors econòmics del nostre municipi. Actualment, noves empreses s’estan instal·lant en ell i empreses ja presents estan ampliant les seues instal·lacions. Des de l’Ajuntament seguirem duent a terme diverses millores en les seues infraestructures, tal com estem fent ara amb aquesta important inversió”.

AMB EL SUPORT DE

logo-ivace-2-1