Miramar contracta a 12 treballadors aturats

62A

L’Ajuntament de Miramar ha contractat en total a 12 persones aturades del municipi. Aquestes contractacions suposen la incorporació, per una banda, de cinc treballadors, durant sis mesos, gràcies a dos subvencions de més de 41.000 euros, concedides per la Generalitat Valenciana a través del SERVEF. Cal recordar que el procés de contractació comença amb l’elaboració d’un llistat de treballadors al SERVEF i a continuació es forma una comissió amb representants dels sindicats i un tècnic municipal, que seleccionen als treballadors en funció de la seua antiguitat en l’atur, la tinència de familiars a càrrec seu o si reben algun tipus de prestació.

Aquestes subvencions permeten incorporar treballadors, tant joves com majors de 30 anys, no qualificats i aturats de llarga duració, “de forma que es beneficien diferents perfils, tots ells de difícil inserció laboral”, exposa l’alcalde de Miramar, Asensio Llorca.

A més, set persones s’han incorporat a treballar en el marc del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Safor (Pactsafor). Aquests contractes, finançats a través de fons propis, es porten a terme seguint els criteris i barems establerts en el Pactsafor.