Miramar acull l’entrega dels XXIV Premi Sambori com a preludi de la Trobada

Més de 1.700 xiquets i xiquetes, més de 300 docents de 50 centres diferents, han participat a escala comarcal en el concurs de literatura en valencià organitzat per la Fundació Sambori. En total més de 90.000 participants en l’àmbit autonòmic.

Aquest acte és el preludi de la festa pel valencià que tindrem a Miramar el dissabte 21 de maig. Per a la trigèsima quarta edició de la Trobada d’Escoles en Valencià s’esperen més de 1.500 persones al municipi que tindrà unes 100 paradetes entre tallers, jocs, música, informació, berenar, venda de llibres, etcètera.

La Consellera d’Educació i Cultura, Raquel Tamarit, entre altres autoritats com Paco Molina, Director Territorial de Presidència, acompanyaran a l’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró, en aquest dia tan important per als xiquets i xiquetes de la comarca, i també per als veïns i veïnes de Miramar, que s’hi han bolcat per participar en l’acte.

A més dels tallers i paradetes, podrem gaudir de l’exposició dedicada al contacontes Llorenç Giménez, de l’actuació de la Muixeranga de la Safor i de la música en directe del grup La Ruba. Un seguit d’activitats que tindran inici a partir de les 17.15 h amb la cercavila a càrrec de la Unió Musical Milamarina.