L’Ajuntament de Miramar organitza l’Escola de la Natura, de 29 de març a 1 d’abril

L’Escola de la Natura és una activitat organitzada per l’Ajuntament de Miramar que té com a objectiu fomentar el respecte al medi ambient i també ajudar a conciliar la vida laboral dels pares i mares del municipi amb les vacances escolars dels seus fills. Durant els quatre dies que dura l’Escola de la Natura, els xiquetes i xiquetes participaran amb activitats educatives, lúdiques i esportives relacionades preferentment amb la natura, com tallers mediambientals, audiovisuals, jocs, també temps per a deures, etc..

Quan es fa??

Al Centre Social El Molí, del 29 de març a l’1 d’abril i en horari de 9 a 13 hores.

Per a qui?

Per als xiquetes i xiquetes d’entre 4 i 12 anys empadronats i residents en Miramar, fins a un màxim de 30 places

Com puc participar?

La inscripció s’ha de tramitar en l’Ajuntament de Miramar, de 10 a 13 hores o al telèfon 608169583, fins el dia 22 de març. El preu és de 12 euros.

XIV Jornades Mediambientals

A més de l’Escola de la Natura, l’Ajuntament de Miramar també ha organitzat diverses activitats mediambientals entre els dies 29 de març i 1 d’abril. Estes activitats són gratuïtes i no es necessita inscripció.

DIMARTS 29
17:00h. Tallers Infantils Mediambientals a la plaça de la Música

DIMECRES 30
16:30h. Volta en bici pel poble i la platja amb visita a la plantació de paulòwnies i berenar d’orxata i ensaïmades a la plaça de la Música.

DIJOUS 31
16:30h. Visita als horts col.lectius i al Punt Net, amb  xarrada informativa a càrrec d’un tècnic municipal. Eixida des de la plaça de l’Ajuntament

DIVENDRES 1 d’ABRIL
17:00h. Entrega de les cartes i les plantetes als inscrits en la Campanya Créixer Junts Millor, en la plaça de la Música.
17:30h. Contacontes a la plaça de Música.

NOTA: En cas de pluja, els actes a l’aire lliure es traslladaran al Centre Social El Molí.