L’Ajuntament de Miramar inicia les obres de la nova piscina descoberta municipal

L’Ajuntament de Miramar ha iniciat aquesta setmana les obres de construcció de la nova piscina semiolímpica municipal finançada íntegrament amb una subvenció de 370.000  euros per la Diputació de València.

En concret, la nova instal·lació situada al Centre Esportiu El Molí, ocuparà 1500 m² i comptarà amb una piscina de dimensions semiolímpiques amb rampa d’accés per a persones amb mobilitat reduïda, una piscina infantil de 20 m² , un nou edifici per a vestuaris habilitats amb dutxes i  canviadors per a persones amb mobilitat reduïda, espai per als socorristes i infermeria, així com 950 m2 de zones verdes amb espais condicionats amb para-sols.

Les obres, que s’han iniciat aquest mes de juliol, estan previstes que finalitzen en maig de 2022 “amb la finalitat que el pròxim estiu els veïns i veïnes de Miramar puguen gaudir de la nova piscina”, destaca Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar.

“Aquest projecte, que ha estat finançat gràcies a una subvenció de la Diputació de València, aportarà un nou actiu al nostre poble amb la possibilitat de tindre una nova zona de divertiment a l’estiu, tant per als xiquets com per als joves, i a més permetrà la realització de classes de natació a l’aire lliure durant els mesos d’estiu, fomentant tant la socialització com l’esport a Miramar”, assegura l’alcaldessa.

“A més, cal destacar que la construcció d’una piscina descoberta municipal va ser una de les peticions més repetides a les enquestes realitzades als veïns i veïnes de Miramar durant l’elaboració del Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM)”, recalca Peiró.

“Cal destacar que la pista de futbet, ubicada actualment on anirà la piscina, la reintroduirem com a pista polivalent amb la futura modernització de l’actual pista de bàsquet i tenis, quedant unes instal·lacions completament renovades”, destaca la responsable municipal.

“Miramar ha estat sempre un poble punter en instal·lacions, tenim un centre esportiu amb més de 600 usuaris , una nova biblioteca que entrarà en funcionament a l’inici del nou curs escolar, un auditori recentment modernitzat amb nova il·luminació i sonorització i ara també podrem disfrutar d’una piscina descoberta”, conclou l’alcaldessa.