L’Ajuntament de Miramar felicita al veí del municipi Vicent Marti pel seu 100 aniversari

Dilluns passat, dia 21 d’abril, el veí de Miramar Vicent Martí Romero va complir cent anys. L’alcalde de Miramar, Asensio Llorca, acompanyat de les regidores Maria Femenia i Pura Reig, va felicitar en nom de l’Ajuntament de Miramar al seu veí més longeu.

Vicent Martí va celebrar el seu centenari en el seu domicili de la platja de Miramar, acompanyat de la seua esposa, Pura Cánoves Ribes, de 94 anys d’edat, i els seus familiars. Vicent Martí té un total de nou néts i set besnéts. L’Ajuntament de Miramar li va obsequiar amb un estoig de pintures, una de les seues grans aficions. De fet, el passat estiu, el Centre Cívic de la platja de Miramar va acollir una exposició amb els seus dibuixos.
Vicent Martí Romero, també conegut com El Bombet, va nàixer en la plaça Major de Miramar el 21 d’abril de 1914. Durant tota la seua vida ha romàs en el municipi i, des de fa 34 anys, resideix en la platja de Miramar. Tal com explica l’alcalde de Miramar, Asensio Llorca, “per a nosaltres és tot un orgull poder felicitar a Vicent Martí pels seus cent anys, més d’un segle d’història viva del nostre municipi”