L’Ajuntament de Miramar aconsegueix una ajuda de 165.000 euros per a la millora del Polígon Industrial

L’Ajuntament de Miramar invertirà, aquest any 2021, 200.000 euros en la millora i modernització del Polígon Industrial ‘Les Vinyes’. Aquestes obres seran finançades amb 165.339,99 euros per l’IVACE (Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial) i 34.660 euros de fons propis municipals.

En concret, aquestes obres se centraran en la millora de la xarxa viària, amb un nou accés des de la CV-670 i la millora de la mobilitat urbana amb la prolongació del carril bici. A més, continuem apostant per la millora de les zones verdes del polígon industrial amb la instal·lació d’un espai per a la pràctica de cal·listènia.

A més, la nova actuació en el Polígon Industrial també contempla la millora de la gestió de residus amb la implantació d’una nova illa de contenidors soterrats en la ronda de Ponent. Aquest espai de reciclatge comptarà amb contenidor de recollida selectiva de vidre, envasos, paper i cartó i residus orgànics.

“Les diferents actuacions que realitzarem aquest any 2021 en el Polígon Industrial busquen, una vegada més, que ‘Les Vinyes’ siga una àrea industrial competitiva, on les nostres empreses puguen créixer i desenvolupar-se, així com que altres puguen vindre a instal·lar-se”, assegura l’alcaldessa.