“La Lluna cega”, teatre d’adults a l’Auditori Municipal de Miramar

LlunaCega copiaL’Auditori Municipal de Miramar acull este dissabte, dia 30 de setembre, la representació de l’obra de teatre per adults “La Lluna cega”, a càrrec de la companyia de Gandia Lletraferits & Comediants. Esta obra és uns dels muntatges amb més èxit de la companyia, que s’ha representat tant en la Comunitat Valenciana com en Catalunya i que ha guanyat diversos premis, com el XII Premi de Teatre en valencià de Quartell en 2017.

“La Lluna cega” està basada en text de Juan Copete, amb l’adaptació i direcció d’Ignasi MorenoEva Pellicer, Marisaro Martí i Vanessa Llinares són les actius que donen vida a les tres dones protagonistes d’esta dura història.  “La Lluna Cega” és una obra que té lloc en l’època de la guerra civil. Amb una crítica ferotge i dura de la repressió que tant republicans com aquells sospitosos de ser-ho van patir. L’obra pretén posar el punt de mira en el tema de la memòria històrica i en els governs que encara no compleixen aquesta legislació.

Les entrades es poden adquirir anticipadament al Centre Social El Molí i el l’Autoservei Furió, al preu de 4 euros. El mateix dia de la representació, el dissabte dia 30, també es podran adquirir en taquilles, des de 18.30 hores i al preu de 5 euros.