Gran èxit del I Campionat 12 hores de Màdel Festes de Miramar

Les pistes de pàdel del Centre Esportiu El Molí van ser l’escenari el passat diumenge del I Campionat 12 hores de màdel Trofeu Festes de Miramar, organitzat per les Regidories de Festes i Esports i amb la col.laboració del pilotari local Salva Gregori i el Centre Esportiu El Molí. Més de 50 pilotaris de totes les edats, integrats en un total de 19 equips, van participar en la competició, que comptà amb la presencia de tres pilotaris professionals. Les partides, de categories infantil i amateur, es van iniciar a les 10 del matí, i es van disputar durant tota la jornada del diumenge, en un dia de calor sufocant.

A les 21 hores es van jugar les finals. En categoria infantil la parella de Miramar integrada per Andreu i Gerard va derrotar en la final a la parella formada per Sergi, també de Miramar i Lluís, d’Oliva.

En categoria amateur es van enfrontar en la gran final Baldo i Ximo Vercher, de Piles, contra Escoto i Bunca, d’Oliva. La victòria final va ser per a Baldo i Ximo Vercher, després d’una espectacular partida amb un gran nivell. Durant tota la competició, molts veïns i veïnes de Miramar i d’altres municipis acudiren al Centre Esportiu El Molí per a presenciar les diferents partides.

CampionsMadel2016MiramarA l’esquerra, la regidora de Festes, Pura Reig, junt als guanyador i finalistes i Salva Gregori