Les obres del poligon industral Les Vinyes, finalitzades

L’Ajuntament de Miramar ha finalitzat les obres de remodelació del polígon industrial. Aquestes actuacions han consistit en el canvi i millora de les lluminàries en tota la zona industrial, reforçant així la lluminositat al s carrer del polígon. La reurbanització de l’aparcament públic de l’avinguda del País Valencià  i la substitució de la pintura dels passos de zebra per empedrat, amb la finalitat d’evitar els costos de manteniment.  

A més, entre les diferents intervencions, l’Ajuntament de Miramar ha realitzat la remodelació del parc de la Taronja amb la incorporació d’una zona d’esbargiment amb tres bancs de pícnic i nous arbres.

Entre les diverses obres destaca l’ampliació de la canalització de pluvials en el carrer del Progrés, que connectarà amb el barranc de Sotaia, i en el carrer de les Aigües, millores realitzades per ampliar la capacitat de drenatge del polígon industrial. “Amb aquesta actuació l’Ajuntament reforça la seguretat de la xarxa pluvial de Miramar, que recorre ja tot el municipi, per evitar futures problemàtiques lligades a les inundacions“, reconeix Vicent Miquel, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Miramar.

Aquestes obres han suposat una inversió de 200.000 euros, subvencionada amb 120.000 euros per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i la resta assumida per fonts propis municipals. “Aquestes obres, que completen les actuacions d’anys anteriors, suposen la modernització de la zona industrial del poble, a més d’adequar les infraestructures del polígon a les necessitats de les indústries, incrementant la competitivitat de la zona empresarial”, remarca el responsable d’urbanisme.


Traducción

El Ayuntamiento de Miramar ha finalizado las obras de remodelación del polígono industrial. Estas actuaciones han consistido en el cambio y mejora de las luminarias en toda la zona industrial, reforzando así la luminosidad en algunos de los calle del polígono. La reurbanización del aparcamiento público de la avenida del País Valencià y la sustitución de la pintura de los pasos de cebra por empedrado, con el fin de evitar los costes de mantenimiento.

Además, entre las diferentes intervenciones, el Ayuntamiento de Miramar ha realizado la remodelación del parque de la Taronja con la incorporación de una zona de recreo con tres bancos de picnic y nuevos árboles.

Entre las diversas obras destaca la ampliación de la canalización de pluviales en la calle del Progres, que conectará con el barranco de Sotaia, y en la calle de las Aigües, mejoras realizadas para ampliar la capacidad de drenaje del polígono industrial. “Con esta actuación el Ayuntamiento refuerza la seguridad de la red pluvial de Miramar, que recorre todo el municipio, para evitar futuras problemáticas ligadas a las inundaciones“, reconoce Vicent Miquel, regidor de Urbanismo del Ayuntamiento de Miramar.

Estas obras han supuesto una inversión de 200.000 euros, subvencionada con 120.000 euros por el Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial (Ivace), dependiente de la Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo, y el resto asumido por fuentes propias municipales. “Estas obras, que completan las actuaciones de años anteriores, suponen la modernización de la zona industrial del pueblo, además de adecuar las infraestructuras del polígono a las necesidades de las industrias, incrementando la competitividad de la zona empresarial”, remarca el responsable de urbanismo.