L’Ajuntament de Miramar finalitza les obres d’accessibilitat de la Casa de la Cultura

L’Ajuntament de Miramar ha finalitzat les obres de millora de l’accessibilitat a la Casa de la Cultura amb una inversió de 130.666,84 € finançada amb 94.500,00 euros procedents d’una subvenció de la Generalitat Valenciana i la resta, 36.166,84 €, a través de fons propis municipals. 

La Casa de la Cultura, és un edifici construït l’any 1995 que alberga les aules de l’escola de música i arts de la Milamarina i les tres plantes es comuniquen entre si per mitjà d’una escala de caragol. 

En concret, s’ha creat d’una rampa d’accés pel carrer Abadia que connecta amb el soterrani de l’edifici i la instal·lació del nou elevador interior – ascensor de velocitat reduïda- que permet l’accés de les persones amb mobilitat reduïda a les diferents plantes i a més ajuda al trasllat de mobiliari de gran volum de la Unió Musical Milamarina, entitat que ara fa ús de l’edifici. D’altra banda, s’han reformat els lavabos per tal que siguen accessibles i puguen fer ús d’ells les persones amb mobilitat reduïda.

Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar: “Aquesta inversió ens permet tenir una Casa de la Cultura cent per cent accessible, i aplega després d’anys de sol·licitar la subvenció que ens permet fer front a les despeses de les obres. Aquesta millora permet que totes les persones puguen accedir sense cap inconvenient a l’edifici fent un pas endavant en la millora dels serveis i els edificis municipals, afavorint la inclusió social”.