Vídeo homenatge: Festes Patronals 2020

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Miramar fa homenatge a les Festes Patronals amb un vídeo que combina els fets històrics de les festes amb l’actualitat que s’ha viscut aquests últims anys.

Durant aquesta setmana del mes d’agost els veïns i veïnes de Miramar viuriem la seua setmana “gran”: el sopar al carrer, la processó del Moro Mort, la Festa de Sant Andreu, la del Crist de l’Empar i la Verge del Carme i la de la Joventut, portada aquest any pels quintos de l’any 2000. I el diumenge tancarien les festes amb el dia dels Moros i Cristians, i el tradicional piromusical.


?️ Salva Gregori, regidor de festes: “en condicions normals, estaríem en la setmana més important al nostre poble, la setmana de les festes patronals, però aquest any, per precaució, prevenció i solidaritat no podrem celebrar-les i hem decidit recordar-les perquè són la història i la cultura de Miramar. Un patrimoni format per tots i totes i que any rere any queda guardat en la memòria col·lectiva de tots els veïns i veïnes del nostre poble”.

EXPOSICIÓ I CERCAVILA

A més, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Miramar ha preparat una exposició als balcons per homenatjar les Festes Patronals de Miramar.

L’exposició fotogràfica, que es podrà veure durant tota la setmana del 3 al 10 d’agost, segueix el recorregut tradicional de les cercaviles al poble: Plaça de l’Ajuntament, C/ Nou, C/Sant Andreu, C/ Major, la Plaça Major i el C/ Ravalet.

Finalment, el dissabte 8 d’agost a les 20.00h la UNIÓ MUSICAL MILAMARINA realitzarà una cercavila pels carrers del poble.