Dia Internacional de la Dona

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Miramar convida als veïns i veïnes de Miramar a participar en decoració dels balcons per omplir de morat els carrers del poble amb motiu del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona.

A més, per a eixe dia s’ha preparat tres activitats entorn de la Igualtat per als més menuts del poble. Les activitats es realitzaran al CEIP Oliveretes respectant els grups i amb totes les mesures de seguretat davant la Covid-19. Infantil 1r i 2n de primària el Canta contes ‘La Caputxeta valenta’; 3r i 4t de primària el Taller de diversitat CALLEM EL XIUXIUET;  5é i 6é de primària la xarrada Mites de l’amor romàntic.

Natalia Vila, regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Miramar: “Aquest any 2021 a causa de la situació de crisi sanitària hem volgut enfocar el gros de les activitats del 8M en els més menuts del poble amb xarrades, tallers i canta contes al CEIP Oliveretes”.

“Ho hem fet de la forma més segura possible, respectant els grups formats a les aules i utilitzat la plaça de la música, un gran espai a l’aire lliure. A més hem pensat que una forma no perdre l’essència de reivindicació del Dia Internacional de la Dona és omplir els balcons amb el color lila, aquest any podem ni devem ajuntar-nos ni organitzar grans manifestacions, però no hem de deixar de lluitar pels nostres drets”, recalca la regidora.